FREAKS

Freaks er historien om et omrejsende cirkus der under et stormvejr søger ly for regnen, i et bizart univers fyldt med forunderlige skæbner.
Pludselig rykkes tæppet væk under publikum og intet er hvad det ser ud til.
Et otte meter højt trapezstativ. To kinesiske pæle og en svævebane, udgør de fysiske rammer for forestillingen.
Oplev det steppende slangemenneske, drengen der blev født af en hest og pigen med de forkerte underbukser danse disko i baren. Se utopiske parforhold smuldre og gå i opløsning i 8 meters højde. Hør lyden af en kinesisk pæl med ekko og følg med når neurotikeren tæller sine kegler. Pas på hovedet når knudeakrobatikken får fart på. Bliv svimmel når ensomheden snurres rundt i stropperne, grin af menneskets sårbarhed og mærk latterne stivne når du rammes der hvor sandheden om dig selv er værst. Mine damer og herrer, velkommen til freaks…

Freaks kombinerer det visuelle med det dramatiske i en rå blanding af magiske øjeblikke og cirkusteknisk formåen på allehøjeste niveau.
I et moderne scenesprog af legende artisteri og nervepirrende cirkuskunst, udfordres vores opfattelse af normalitet, når det groteske og deforme stilles op
som spejl for vores indre fejl og mangler. Hvem bestemmer hvor normalt det normale skal være og hvem stoppe legen før det gør ondt?

Freaks er et samarbejde mellem de to danske kompanier Cikaros og TinCanCompany. Alle de medvirkende er professionelle artister, som er udannet i København, Moskva, Stockholm og Rotterdam og som i flere år har tuneret og optrådt på Europæiske cirkusfestivaler, kabareter og teatre.

Freaks er skabt med støtte fra Kunststyrelsens Tværkunstneriske pulje og Dansk Artist Forbund.

Artister:
Leo Sicard
Signe Løve Anderskov
Gry Lambertsen
Rune Andersen
Michiel Van Leeuwen
Camilla Becker madsen
Instruktør: Mikala Bjarnov Lage
Dramaturg: Malte Claudio Lind
Scenografer: Lina B. Frank og Helene Nymann
Kostumier: Lina B. Frank
Komponist: Simon Eriksen
Produktion: Maiken Bruun Aamodt

Freaks var på turne i en periode over 2 år, og spillede på b.la Tarrega Festival, spanien.